CASINO eller rettere sagt «Gamblers night», er noe ALLE kan være med på.

Gamblers night

Vi ordner lokale, mat, underholdning, artister, musikk, toastmaster og andre ønsker. Dette gjør vi i samsvar med dere, slik at vi finner den beste og mest innholdsrike kvelden som gjør de ansatte blir fornøyd. Vi ordner også kurs og seminarer både i tillegg til selve arrangementet, men også uten noe arrangement i tillegg. Vi samarbeider med flere aktører, som har lang erfaring med bl.a. kurs, seminarer, konferanser/kongresser, team-building, kick-Off og temafester. Vi ordner også julebord og sommerfester i alle slag. Dealerne vil informere spillerne om de reglene som gjelder for hvert spill, så der er ingen grunn til å ikke å være med. Det er utrolig gøy!!!!! Hvis ønskelig påtar vi oss ansvaret for hele arrangementet den kvelden.

AWARDS

Våre awardsarrangement er lærerike, underholdende, samt unike forum for samarbeid og samhold. Innledningsvis kjøres en humoristisk gjennomgang av viktige filmatiske virkemidler og kamerabruk, før gruppen går i gang med planleggingen av storyboard og rollefordeling samt selve filmskapningen. Deltagerne deles inn i grupper som alle får tildelt sitt eget videokamera og filmtema. De får en arbeidstittel på sin film og en sjanger å forholde seg til. Til avtalt tid leveres filmene så til vårt filmtekniske team som redigerer og ferdigstiller produktene til visning under kveldens awardshow. Utover kvelden belønnes deltagerne i ulike kategorier. Det blir liveunderholdning fra scenen og det som vil kjennetegne atmosfæren er spenningen som sprer seg; -hvem stikker av med det gjeveste trofeet? Et awardshow er en uforglemmelig aften med glitter, glamour og glede med deg og dine kolleger i sentrum!

MISSION X

…….er den store adrenalinopplevelsen. Her prøver gruppene sine ferdigheter i ulike aktiviteter. Noen krever fysisk innsats – andre krever teoretiske forutsetninger. Valg må taes. Hva er riktig planlegging? Hvilken internkommunikasjon er mest effektiv? Hvordan fordeles arbeidsoppgavene? Deltakerne vil finne kvalifiserte instruktører som evaluerer innsatsen der det er påkrevd. Vurderingskriteriene er forskjellige for hver øvelse. Ved noen stasjoner blir de overlatt til seg selv og hjelpemidler som internett, telefon og pc. Oppgaveneblir delt i en fysisk og en teoretisk del. Titlene på noen av utfordringene gruppene møter er: «Operation Teardrop», «Lava River», Rapid Descent», Creative Challenge», Mission Impossible III» og Theoretical Terror». I løpet av det påfølgende måltidet vil gruppene få en faglig begrunnelse og evaluering av innsatsen. Vinnerne kåres og blir hedret. Kampmoral, teamwork og samhold vil føredet beste laget fram til seier!

JUBILEUM

De store milpæler er de runde år i bedrift, institusjon eller organisasjon. Spesielle planer legges. Et jubileum er en sjelden begivenhet. Vi legger amisjon i å arbeide oss inn i miljøets kultur og verdiinteresser i forberedelser og gjennomføring. Den store festen er banketten, festforestillingen eller overraskelses-eventyret der alt kan skje!

UTLANDET

Styrken til FrontPartner er lokalkunnskap om våre reisemål. Vår morsomme reiseguide er med fra reisen begynner. Han loser gjestene trygt til destinasjonen. Før ankomst tar prosjektleder hånd om alle detaljer vedrørende konferansefasilliteter, bespisning, transport, overnatting og messe/kulturelle besøk m.m. Ved å benytte FrontPartner til deres neste utlandsopphold, er dere garantert å oppleve det beste og mest spennende deres utvalgte destinasjon har å tilby. Reisemål: Barcelona, Berlin, Praha, Paris og København.

KONFERANSE/KONGRESS

FrontPartner kan bidra med bred kompetanse innen konferanser og kongresser. Vi består med råd om sammensetting av program dersom kunden ønsker det. Vi sørger for egnet lokale , stiller med teknisk utstyr og bemanning etter kundens behov. Med stort hell benytter vi ofte kunstneriske innslag for å bryte opp i en fagorientert dag.